Wizzair: Promo a Slevy
Ja tiez tipujem zrusenie small batoziny, ale nechajme sa prekvapit. Tie news ohlasia v priebehu dna, stay tuned
EDIT: podla videa z novej web stranky Large cabin ostava ... to su presenty ![]()
https://wizzair.com/en-GB/about_us/news ![]()
zatial to vyzera na novy web a par liniek z Balkanu
No zatím teda nic moc, soudruzi.
Nové linky jsou standartní oznámení, nový web, ehm, cough, cough, no upřímně, tím jako potešíte, ale že by to stálo za spuštění v rámci narozek?
Tak potvrzeno, 1+1 no surprice anymore.
Co už, probděl jsem do půl jedné v noci zbytečně, plánoval jsem protočit nějaké peníze za letenky, holt se na jednu z dovolených pojede za ušetřené peníze užívat si na Fatru ![]()
Taky jsem si nastavil budík na půlnoc a kde nic tu nic
No, letenky, co jsem měl v merku, už stejně z 39zl zlevnit neměly kam, takže leda akcička 1+1 zdarma by mi bodla... Holt čekané překvapení by už nebylo překvapení ![]()
Dá se očekávat nějaká akce v nejbližší době?Jde mi o to,jestli mám koupit letenky na 18.11.-25.11. Katowice-Tenerife,nebo ještě počkat...
Viděl bych to tak na 60%, že během next 14 dnů nic nebude:)
Záleží, jakou by jsi měl úsporu.
Tak teď jsem to celé propočítal a když využiju členství Wizz tak to vyjde o 29 zl levněji,než charterem a to včetně zavazadel...
Sedačky ti přidělí na check-inu na letišti, dají ti bez poplatku jakékoli místo, pokud budeš mezi prvními ve frontě
Občerstvení je jen za poplatek, ale to už je snad všude ![]()
Co se děje? Wizz tam ty slevy za poslední měsíc sází nějak často. Dnes zase 20% pro nečleny, nebylo to tak 14 dní zpátky???